Haley Bennett

Haley Bennett

Geboren: 7 januari 1988, Fort Myers, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • Fathers and Daughters (2015)

      Fathers and Daughters (2015)

      Drama met Russell Crowe als getalenteerd schrijver en zijn dochter in twee fases van haar leven

      vr 21-07 23:55 ma 24-07 14:50 wo 26-07 18:35 zo 30-07 10:05 do 03-08 18:35 ma 07-08 13:10 do 10-08 09:45 ma 14-08 15:10 za 19-08 12:20 di 22-08 10:35 za 26-08 20:30 ma 28-08 16:40
    • The Girl on the Train (2016)

      The Girl on the Train (2016)

      Thriller met Emily Blunt als getroebleerde vrouw die bang is dat ze iets te maken heeft met een mysterieuze verdwijning

      zo 23-07 09:20 di 25-07 22:20 zo 30-07 14:55 di 01-08 22:30 vr 04-08 13:55 zo 06-08 20:30 do 10-08 09:40 zo 13-08 04:35 vr 18-08 22:00 zo 20-08 15:40 wo 23-08 23:35 ma 28-08 10:00 do 31-08 13:45 za 16-09 15:00 di 19-09 20:30 zo 24-09 00:30
    • Hardcore Henry (2015)

      Hardcore Henry (2015)

      Inventieve actiefilm in de vorm van een 'first person shooter', waarin een man met geheugenverlies zijn vrouw moet redden van Russische gangsters

      ma 24-07 03:20 di 25-07 11:45 vr 28-07 09:50 di 01-08 13:40 do 03-08 10:15 zo 06-08 20:30 di 08-08 12:55 do 17-08 15:00 za 19-08 22:25 wo 23-08 14:40 vr 25-08 18:55 ma 28-08 10:35 wo 30-08 14:30
  • Filmografie  
    • Actrice

      Rules Don't Apply (2017)

      Mamie

      The Magnificent Seven (2016)

      The Girl on the Train (2016)

      Megan Hipwell

      Hardcore Henry (2015)

      Estelle

      Fathers and Daughters (2015)

      Stacey

      The Equalizer (2014)

      Kristy (2014)

      Justine

      Outlaw Country (2012)

      Annabel Lee

      Kaboom (2010)

      Stella

      The Hole (2009)

      Julie Campbell

      College (2008)

      Kendall

      Marley & Me (2008)

      Lisa

      The Haunting of Molly Hartley (2008)

      Molly Hartley

      Music and Lyrics (2007)

      Cora Corman