Bryan Singer

Bryan Singer

Geboren: 17 oktober 1965, New York, Verenigde Staten

Bryan Singer studeerde in 1989 af aan de USC film academie. Hij is een jeugdvriend van Ethan Hawke. Zijn grote doorbraak kwam met de thriller 'The Usual Suspects'. Die film leverde Kevin Spacey een welverdiende Oscar op.

Bryan Singer ontwikkelde...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • X-Men: Apocalypse (2016)

      X-Men: Apocalypse (2016)

      Derde X-Men prequel met Oscar Isaac als Apocalypse, de allereerste mutant die na duizenden jaren ontwaakt en teleurgesteld is in de wereld

      za 29-07 18:10 di 01-08 20:30 zo 06-08 14:35 di 15-08 20:30 vr 01-09 04:10
  • Filmografie  
    • Regie

      X-Men: Apocalypse (2016)

      X-Men: Days of Future Past (2014)

      Jack the Giant Slayer (2013)

      Valkyrie (2008)

      Superman Returns (2006)

      X2 (2003)

      X-Men (2000)

      Apt Pupil (1998)

      The Usual Suspects (1995)

    • Scenario

      X-Men: Apocalypse (2016)

      X-Men: First Class (2011)

      Superman Returns (2006)

      X2 (2003)

    • Acteur

      Milius (2013)

      Official Rejection (2008)

      zichzelf
    • Productie

      X-Men: Apocalypse (2016)

      uitvoerend producent

      X-Men: Apocalypse (2016)

      producent

      X-Men: Days of Future Past (2014)

      producent

      The Taking of Deborah Logan (2014)

      producent

      Vito (2011)

      uitvoerend producent

      X-Men: First Class (2011)

      producent

      Valkyrie (2008)

      producent

      Trick 'r Treat (2007)

      producent

      Superman Returns (2006)

      producent

      X2 (2003)

      uitvoerend producent

      Apt Pupil (1998)

      producent

      The Usual Suspects (1995)

      producent