Dave Franco

Dave Franco

Geboren: 12 juni 1985, Palo Alto, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • Bad Neighbours 2 (2016)

      Bad Neighbours 2 (2016)

      Vervolg op Bad Neighbours waarin dit keer een vrouwelijke studentenvereniging zich vestigt naast Seth Rogen en Rose Byrne

      do 23-11 00:25 zo 26-11 02:40 ma 27-11 12:55 do 30-11 01:25 za 02-12 03:55 di 05-12 01:35 ma 11-12 05:30 vr 15-12 11:25 ma 18-12 01:40 wo 20-12 22:35 ma 25-12 05:30 vr 29-12 03:35 di 16-01 09:15 di 30-01 08:00
    • Nerve (2016)

      Nerve (2016)

      Thriller over twee jongeren die meegesleurd worden in een online game waarbij de spelers grof geld krijgen om zeer extreme dingen te doen

      vr 24-11 18:55 zo 26-11 06:30 za 02-12 16:45 wo 06-12 11:35 di 12-12 06:30 do 14-12 11:55 zo 17-12 18:55 di 19-12 09:50 do 21-12 12:15 ma 25-12 15:25 wo 27-12 18:55 zo 31-12 03:25
    • Now You See Me 2 (2016)

      Now You See Me 2 (2016)

      Vervolg op de spannende en komische verrassingshit Now You See Me waarin een groep illusionisten tijdens hun shows geld stelen

      wo 22-11 06:30 vr 24-11 09:35 zo 03-12 06:30 ma 11-12 22:15 di 26-12 11:45 za 30-12 06:30 di 02-01 13:50 di 09-01 02:25
  • Filmografie  
    • Acteur

      The Lego Ninjago Movie (2017)

      Lloyd (stem)

      The Little Hours (2017)

      Massetto

      Nerve (2016)

      Ian

      Now You See Me 2 (2016)

      Jack Wilder

      Bad Neighbours 2 (2016)

      Pete Regazolli

      Unfinished Business (2015)

      Mike Pancake

      22 Jump Street (2014)

      Eric Molson

      Bad Neighbours (2014)

      Pete

      Warm Bodies (2013)

      Perry Kelvin

      Now You See Me (2013)

      Jack

      21 Jump Street (2012)

      Eric

      The Broken Tower (2011)

      jonge Hart

      Fright Night (2011)

      Mark

      Charlie St. Cloud (2010)

      Sully

      Greenberg (2010)

      Rich

      Superbad (2007)

      Greg, de voetballer