Dave Franco

Dave Franco

Geboren: 12 juni 1985, Palo Alto, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • The Little Hours (2017)

      The Little Hours (2017)

      Komedie waarin een jonge knecht zijn meester ontvlucht en terechtkomt in een klooster vol emotioneel instabiele nonnen

      do 31-05 20:30 vr 01-06 23:55 vr 08-06 02:40 do 14-06 09:35 ma 18-06 12:45 di 19-06 19:00 vr 22-06 07:00 zo 24-06 23:55 vr 29-06 02:55 za 30-06 10:55 wo 04-07 00:10 za 14-07 14:15 do 19-07 02:15 vr 20-07 08:40 vr 27-07 22:30
    • Nerve (2016)

      Nerve (2016)

      Thriller over twee jongeren die meegesleurd worden in een online game waarbij de spelers grof geld krijgen om zeer extreme dingen te doen

      do 28-06 09:25 zo 01-07 14:05 wo 11-07 06:30 wo 18-07 04:55
  • Filmografie  
    • Acteur

      The Lego Ninjago Movie (2017)

      Lloyd (stem)

      The Little Hours (2017)

      Massetto

      The Disaster Artist (2017)

      Greg Sestero

      Nerve (2016)

      Ian

      Now You See Me 2 (2016)

      Jack Wilder

      Bad Neighbours 2 (2016)

      Pete Regazolli

      Unfinished Business (2015)

      Mike Pancake

      22 Jump Street (2014)

      Eric Molson

      Bad Neighbours (2014)

      Pete

      Warm Bodies (2013)

      Perry Kelvin

      Now You See Me (2013)

      Jack

      21 Jump Street (2012)

      Eric

      The Broken Tower (2011)

      jonge Hart

      Fright Night (2011)

      Mark

      Charlie St. Cloud (2010)

      Sully

      Greenberg (2010)

      Rich

      Superbad (2007)

      Greg, de voetballer