David Cronenberg

David Cronenberg

Geboren: 15 maart 1943, Toronto, Canada
  • Te zien bij Film1  
    • A History of Violence (2005)

      A History of Violence (2005)

      Misdaadthriller van David Cronenberg met Viggo Mortensen als een normale huisvader die plotseling van een crimineel verleden verdacht wordt

      za 25-11 22:55 wo 29-11 03:30 wo 06-12 02:10 za 23-12 05:25 do 28-12 08:00 zo 21-01 08:05
  • Filmografie  
    • Regie

      Maps to the Stars (2014)

      Cosmopolis (2012)

      A Dangerous Method (2011)

      Eastern Promises (2007)

      A History of Violence (2005)

      Spider (2002)

      eXistenZ (1999)

      Crash (1996)

      M. Butterfly (1993)

      Naked Lunch (1991)

      Dead Ringers (1988)

      The Fly (1986)

      Videodrome (1983)

      The Dead Zone (1983)

      Scanners (1981)

      The Brood (1979)

    • Scenario

      Cosmopolis (2012)

      eXistenZ (1999)

      Crash (1996)

      Naked Lunch (1991)

      Dead Ringers (1988)

      Videodrome (1983)

      Scanners (1981)

      The Brood (1979)

    • Acteur

      Jason X (2001)

      dr. Wimmer

      Resurrection (1999)

      Rousell

      To Die For (1995)

      man bij het meer

      The Fly (1986)

      gynaecoloog

      Into the Night (1985)

      groepssupervisor
    • Productie

      A History of Violence (2005)

      producent

      Spider (2002)

      producent

      eXistenZ (1999)

      producent

      Crash (1996)

      producent

      Dead Ringers (1988)

      producent