Kate Mara

Kate Mara

Geboren: 27 februari 1983, Bedford, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • Morgan (2016)

      Morgan (2016)

      Scifi met Kate Mara als risico-analist die moet beslissen of een kunstmatig gecreŽerd meisje na een geweldadig incident geruimd moet worden

      za 21-10 04:05 ma 23-10 12:50 do 26-10 02:35 za 28-10 00:25 zo 29-10 22:00 wo 01-11 03:25 do 02-11 09:35 zo 05-11 03:20 do 09-11 00:55 wo 15-11 01:45 zo 19-11 00:10 do 23-11 03:30 vr 24-11 22:05 do 30-11 04:55
  • Filmografie  
    • Actrice

      Morgan (2016)

      Lee Weathers

      Captive (2015)

      Ashley Smith

      Man Down (2015)

      Natalie Drummer

      The Martian (2015)

      Beth Johanssen

      Fantastic Four (2015)

      Sue Storm/The Invisible Woman

      Transcendence (2014)

      Bree

      Deadfall (2012)

      Hanna

      10 Years (2011)

      Elise

      Ironclad (2011)

      Isabel

      Happythankyoumoreplease (2010)

      Mississippi

      Peep World (2010)

      Meg

      Iron Man 2 (2010)

      127 Hours (2010)

      Kristi

      Transsiberian (2008)

      Abby

      Shooter (2007)

      Sarah Fenn

      Full of It (2007)

      We Are Marshall (2006)

      Annie Cantrell

      Brokeback Mountain (2005)

      Alma, 19 jaar

      The Californians (2005)

      Urban Legends: Bloody Mary (2005)

      Samantha Owens

      Tadpole (2002)

      Miranda Spear

      Random Hearts (1999)

      Jessica Chandler

      Joe the King (1999)

      Allyson