Armie Hammer

Armie Hammer

Geboren: 28 augustus 1986, Los Angeles, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • The Birth of a Nation (2016)

      The Birth of a Nation (2016)

      Historisch drama van en met Nate Parker waarin een geletterde slaaf en predikant een opstand organiseert in de zuidelijke staten van Amerika

      zo 29-07 22:25 do 02-08 06:30 wo 29-08 02:05 zo 02-09 06:30 vr 07-09 04:35 zo 23-09 08:55
    • Free Fire (2016)

      Free Fire (2016)

      Misdaadthriller van Ben Wheatly waarin een ontmoeting tussen twee bendes in een verlaten warenhuis helemaal verkeerd gaat

      vr 20-07 22:45 di 24-07 06:30 do 26-07 13:55 di 31-07 01:00 wo 01-08 17:35 do 09-08 08:10 za 11-08 20:30 ma 13-08 17:10 za 18-08 19:00 di 21-08 13:40 za 25-08 06:30 ma 27-08 19:00 vr 31-08 11:50 ma 03-09 06:30 do 06-09 13:45 di 11-09 23:50 di 18-09 05:00 wo 19-09 16:00 za 22-09 09:55 ma 24-09 13:45
    • Nocturnal Animals (2016)

      Nocturnal Animals (2016)

      Psychologische thriller waarin kunsthandelaar Amy Adams het beklemmende manuscript leest dat ex-man Jake Gyllenhaal aan haar heeft opgedragen

      vr 27-07 05:10 ma 13-08 00:20 do 16-08 20:30 wo 29-08 02:45 zo 02-09 02:20
  • Filmografie  
    • Acteur

      Cars 3 (2017)

      Jackson Storm (stem)

      Call Me by Your Name (2017)

      Oliver

      Free Fire (2016)

      Ord

      Nocturnal Animals (2016)

      Hutton Morrow

      The Birth of a Nation (2016)

      Samuel Turner

      The Man from U.N.C.L.E. (2015)

      Illya Kuryakin

      The Lone Ranger (2013)

      John Reid / The Lone Ranger

      Sneeuwwitje (2012)

      Prince Andrew Alcott

      Snow White (2012)

      Prince Andrew Alcott

      J. Edgar (2011)

      Clyde Tolson

      The Social Network (2010)

      Cameron /Tyler Winklevoss

      Flicka (2006)

      Male Prefect