Armie Hammer

Armie Hammer

Geboren: 28 augustus 1986, Los Angeles, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • The Birth of a Nation (2016)

      The Birth of a Nation (2016)

      Historisch drama van en met Nate Parker waarin een geletterde slaaf en predikant een opstand organiseert in de zuidelijke staten van Amerika

      vr 23-02 16:35 zo 25-02 22:40 do 01-03 18:30 zo 04-03 10:20 di 06-03 13:35 za 10-03 05:05 do 15-03 07:00 ma 19-03 14:05 wo 21-03 23:25 di 27-03 04:35 vr 30-03 06:30 zo 01-04 10:35 za 07-04 18:35 vr 13-04 09:00 do 19-04 12:10 ma 23-04 14:00 ma 30-04 20:30
    • Nocturnal Animals (2016)

      Nocturnal Animals (2016)

      Psychologische thriller waarin kunsthandelaar Amy Adams het beklemmende manuscript leest dat ex-man Jake Gyllenhaal aan haar heeft opgedragen

      zo 25-02 08:05 di 27-02 22:15 ma 05-03 04:30 di 06-03 12:55 za 10-03 00:20 ma 12-03 08:50 do 15-03 03:35 za 17-03 09:50 zo 25-03 14:45 do 05-04 01:40 di 10-04 03:05 vr 13-04 08:00 ma 23-04 02:30
  • Filmografie  
    • Acteur

      Cars 3 (2017)

      Jackson Storm (stem)

      Call Me by Your Name (2017)

      Oliver

      Free Fire (2016)

      Ord

      Nocturnal Animals (2016)

      Hutton Morrow

      The Birth of a Nation (2016)

      Samuel Turner

      The Man from U.N.C.L.E. (2015)

      Illya Kuryakin

      The Lone Ranger (2013)

      John Reid / The Lone Ranger

      Sneeuwwitje (2012)

      Prince Andrew Alcott

      Snow White (2012)

      Prince Andrew Alcott

      J. Edgar (2011)

      Clyde Tolson

      The Social Network (2010)

      Cameron /Tyler Winklevoss

      Flicka (2006)

      Male Prefect