Nicolas Winding Refn

Nicolas Winding Refn

Geboren: 29 september 1970
  • Te zien bij Film1  
    • The Neon Demon (2016)

      The Neon Demon (2016)

      Horrorsprookje van Nicolas Winding Refn (Drive) met Elle Fanning als een fotomodel dat door de gevestigde orde wordt gehaat om haar schoonheid

      wo 20-09 05:05 vr 22-09 01:30 do 05-10 02:50 za 07-10 23:35 wo 11-10 12:50 vr 13-10 11:15 vr 20-10 01:00 wo 25-10 03:15 zo 29-10 02:45 di 31-10 11:20 vr 03-11 09:55 di 07-11 02:10 zo 12-11 00:40 vr 24-11 03:05
  • Filmografie  
    • Regie

      The Neon Demon (2016)

      Only God Forgives (2013)

      Drive (2011)

      Valhalla Rising (2009)

      Bronson (2008)

      Fear X (2003)

      Pusher (1996)

    • Scenario

      The Neon Demon (2016)

      Only God Forgives (2013)

      Valhalla Rising (2009)

      Bronson (2008)

      Fear X (2003)

      Pusher (1996)

    • Acteur

      Jodorowsky's Dune (2013)

    • Productie

      The Neon Demon (2016)

      producent

      Dying of the Light (2014)

      uitvoerend producent

      Black's Game (2012)

      uitvoerend producent

      Pusher (2012)

      uitvoerend producent