John Cusack

John Cusack

Geboren: 28 juni 1966, Evanston, Verenigde Staten

John Cusack komt uit een gezin waarin zo ongeveer elk lid acteert, wat vooral aan hemzelf te danken valt. Hij is namelijk niet alleen een aardig acteur, hij heeft zijn eigen productiemaatschappij. Deze staat bekend onder de welluidende naam New Crime...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Cell (2016)

      Cell (2016)

      Actie-horrorfilm naar het boek van Stephen King waarin een mensen in moordlustige monsters veranderen door een vreemd signaal in hun mobiele telefoon

      di 28-11 11:15 zo 03-12 09:55 ma 11-12 03:20 za 16-12 03:10 do 21-12 22:20
  • Filmografie  
    • Scenario

      War, Inc. (2008)

      High Fidelity (2000)

      Grosse Pointe Blank (1997)

    • Acteur

      Cell (2016)

      Clay Riddell

      Dragon Blade (2015)

      Lucius

      The Prince (2014)

      Sam

      Love & Mercy (2014)

      Brian Wilson (ouder)

      Due Process (2014)

      Reclaim (2014)

      Benjamin

      Maps to the Stars (2014)

      dokter Stafford Weiss

      The Bag Man (2014)

      Jack

      Drive Hard (2014)

      Simon Keller

      The Numbers Station (2013)

      Emerson

      The Frozen Ground (2013)

      Robert Hansen

      Blackmail (2013)

      Clem

      The Butler (2013)

      Richard Nixon

      Woody Allen: A Documentary (2012)

      The Raven (2012)

      Edgar Allan Poe

      The Paperboy (2012)

      Hillary Van Wetter

      Shanghai (2010)

      Paul Soames

      Hot Tub Time Machine (2010)

      Adam

      2012 (2009)

      Jackson Curtis

      Igor (2008)

      Igor (stem)

      War, Inc. (2008)

      Brand Hauser

      1408 (2007)

      Mike Enslin

      Martian Child (2007)

      David

      Grace Is Gone (2007)

      Stanley Philipps

      The Contract (2006)

      Ray

      The Ice Harvest (2005)

      Charlie Arglist

      Must Love Dogs (2005)

      Jake Anderson

      Runaway Jury (2003)

      Nick Easter

      Identity (2003)

      Ed

      Adaptation. (2002)

      zichzelf

      Max (2002)

      Max Rothman

      Serendipity (2001)

      Jonathan Trager

      America's Sweethearts (2001)

      Eddie Thomas

      High Fidelity (2000)

      Rob Gordon

      Pushing Tin (1999)

      Cradle Will Rock (1999)

      Nelson Rockefeller

      Being John Malkovich (1999)

      Craig Schwartz

      The Thin Red Line (1998)

      kapitein John Gaff

      Grosse Pointe Blank (1997)

      Martin Q. Blank

      Midnight in the Garden of Good and Evil (1997)

      John Kelso

      Con Air (1997)

      Vince Larkin

      Anastasia (1997)

      Dimitri (stem)

      City Hall (1996)

      Kevin Calhoun

      Bullets over Broadway (1994)

      David Shayne

      The Player (1992)

      Bob Roberts (1992)

      Shadows and Fog (1991)

      student Jack

      True Colors (1991)

      Peter Burton

      The Grifters (1990)

      Roy Dillon

      Fat Man and Little Boy (1989)

      Michael Merriman

      Eight Men Out (1988)

      George 'Buck' Weaver

      Tapeheads (1988)

      Ivan Alexeev

      The Journey of Natty Gann (1985)

      Harry

      The Sure Thing (1985)

      Walter 'Gib' Gibson

      Sixteen Candles (1984)

      Bryce

      Class (1983)

      Roscoe
    • Productie

      Cell (2016)

      uitvoerend producent

      Hot Tub Time Machine (2010)

      producent

      War, Inc. (2008)

      producent

      Grace Is Gone (2007)

      producent

      High Fidelity (2000)

      co-producent

      Grosse Pointe Blank (1997)

      co-producent