Joachim Trier

Joachim Trier

Geboren: Kopenhagen, Denemarken
  • Te zien bij Film1  
    • Louder Than Bombs (2015)

      Louder Than Bombs (2015)

      Drama met Jesse Eisenberg over twee broers die op een verschillende manier omgaan met de dood van hun moeder, een beroemde oorlogsfotografe

      vr 01-12 23:40 ma 04-12 00:10 vr 08-12 14:55 wo 13-12 04:45
  • Filmografie  
    • Regie

      Louder Than Bombs (2015)

      Oslo, August 31st (2011)

      Reprise (2006)

    • Scenario

      Louder Than Bombs (2015)

      Oslo, August 31st (2011)

      Reprise (2006)

    • Productie

      Blind (2014)

      assistent-producent