Michael Shannon

Michael Shannon

Geboren: 19 december 1974

Michael Shannon begint zijn acteercarrière in het theater in Chicago. Daar heeft hij A Red Orchid Theatre mede opgericht. Hij werkt er veel met het Steppenwolf Theatre Company, daar leert hij ook zijn vrouw Kate Arrington kennen. In 2008 krijgen ze...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Complete Unknown (2016)

      Complete Unknown (2016)

      Drama over een man die tijdens zijn verjaardag wordt geconfronteerd met een oude vlam die vijftien jaar eerder plotseling uit z'n leven verdween

      zo 17-12 15:40 di 19-12 13:30 vr 22-12 06:30 ma 25-12 13:20 vr 29-12 05:00 zo 31-12 17:10 wo 03-01 19:00 vr 05-01 06:30 di 09-01 11:35 do 11-01 19:00 zo 14-01 15:45 di 16-01 10:30 do 18-01 06:30 zo 21-01 10:10 wo 24-01 19:00 za 27-01 13:55 ma 29-01 07:00
    • Freeheld (2015)

      Freeheld (2015)

      Waargebeurd drama met Julianne Moore als een lesbische agente die ziek is en moet vechten voor de pensioensuitkering van haar jongere partner

      di 19-12 00:05 vr 05-01 16:55 vr 12-01 00:20 za 20-01 14:55
    • Nocturnal Animals (2016)

      Nocturnal Animals (2016)

      Psychologische thriller waarin kunsthandelaar Amy Adams het beklemmende manuscript leest dat ex-man Jake Gyllenhaal aan haar heeft opgedragen

      wo 20-12 08:25 zo 24-12 02:55 di 26-12 09:50 do 28-12 22:10 zo 31-12 18:40 wo 03-01 13:45 vr 05-01 14:10 ma 08-01 18:35 do 11-01 22:10 zo 14-01 08:20 wo 17-01 04:35 vr 19-01 14:05 ma 22-01 03:15 wo 24-01 01:20 do 25-01 11:35 ma 29-01 22:15
  • Filmografie  
    • Acteur

      Elvis & Nixon (2016)

      Elvis Presley

      Nocturnal Animals (2016)

      Bobby Andes

      Loving (2016)

      Grey Villet

      Complete Unknown (2016)

      Tom

      Freeheld (2015)

      Dane Wells

      The Night Before (2015)

      Mr. Green

      Midnight Special (2015)

      Roy

      Young Ones (2014)

      Ernest Holm

      They Came Together (2014)

      The Harvest (2014)

      99 Homes (2014)

      Rick Carver

      The Long Red Road (2013)

      Man of Steel (2013)

      General Zod

      The Iceman (2012)

      Richard Kuklinski

      Mud (2012)

      Galen

      Return (2011)

      Mike

      Take Shelter (2011)

      Curtis LaForche

      Machine Gun Preacher (2011)

      The Broken Tower (2011)

      Emile

      13 (2010)

      Henry

      Jonah Hex (2010)

      Doc Cross Williams

      The Runaways (2010)

      Kim Fowley

      My Son, My Son, What Have Ye Done (2009)

      Brad McCullum

      The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans (2009)

      Mundt

      The Missing Person (2009)

      John Rosow

      The Greatest (2009)

      Jordan Walker

      Revolutionary Road (2008)

      John Givings

      Before the Devil Knows You're Dead (2007)

      Dex

      Blackbird (2007)

      Murl

      Shotgun Stories (2007)

      Son Hayes

      World Trade Center (2006)

      sergeant Dave Kames

      Let's Go to Prison (2006)

      Lynard

      Bug (2006)

      Peter Evans

      The Woodsman (2004)

      Rosen

      Criminal (2004)

      Gene

      Kangaroo Jack (2003)

      Frankie Lombardo

      Bad Boys II (2003)

      Floyd Poteet

      High Crimes (2002)

      Abbott

      8 Mile (2002)

      Greg Buehl

      Pearl Harbor (2001)

      Gooz

      Vanilla Sky (2001)

      Aaron

      Cecil B. Demented (2000)

      Petie