ChloŽ Grace Moretz

ChloŽ Grace Moretz

Geboren: 10 februari 1997, Atlanta, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • Bad Neighbours 2 (2016)

      Bad Neighbours 2 (2016)

      Vervolg op Bad Neighbours waarin dit keer een vrouwelijke studentenvereniging zich vestigt naast Seth Rogen en Rose Byrne

      zo 26-11 02:40 ma 27-11 12:55 do 30-11 01:25 za 02-12 03:55 di 05-12 01:35 ma 11-12 05:30 vr 15-12 11:25 ma 18-12 01:40 wo 20-12 22:35 ma 25-12 05:30 vr 29-12 03:35 di 02-01 03:45 zo 07-01 01:50 wo 10-01 22:05 za 13-01 03:50 di 16-01 09:15 vr 19-01 23:30 di 23-01 03:40 do 25-01 05:30 di 30-01 00:25
  • Filmografie  
    • Actrice

      Bad Neighbours 2 (2016)

      Shelby

      The 5th Wave (2016)

      Cassie Sullivan

      Dark Places (2015)

      Diondra

      Muppets Most Wanted (2014)

      Newspaper Girl

      If I Stay (2014)

      Mia Hall

      The Equalizer (2014)

      Teri

      Laggies (2014)

      Annika

      Clouds of Sils Maria (2014)

      Jo-Ann Ellis

      Carrie (2013)

      Carrie White

      Kick-Ass 2 (2013)

      Mindy Macready / Hit-Girl

      Movie 43 (2013)

      Amanda

      Dark Shadows (2012)

      Carolyn Collins

      Hick (2011)

      Luli McMullen

      Texas Killing Fields (2011)

      Little Anne Sliger

      Hugo (2011)

      Isabelle

      Kick-Ass (2010)

      Mindy Macready

      Let Me In (2010)

      Abby

      Diary of a Wimpy Kid (2010)

      Angie

      (500) Days of Summer (2009)

      Rachel Hansen

      The Eye (2008)

      Alicia Millstone

      Bolt (2008)

      jonge Penny (stem)