Martin Henderson

Martin Henderson

Geboren: 8 november 1974, Auckland, Nieuw-Zeeland

Martin Henderson wordt in Auckland, New Zeeland geboren op 8 oktober 1974. Op dertienjarige leeftijd loopt een locale TV-show middelbare scholen af op zoek naar jong talent. Martin wordt eruit gepikt en gaat een rol spelen in de Nieuw-Zeelandse...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • The Ring (2002)

      The Ring (2002)

      Amerikaanse remake van de Japanse thriller waarin Naomi Watts op zoek gaat naar een mysterieuze videotape die dood en verderf zaait

      vr 24-11 23:35 ma 27-11 22:10 do 30-11 03:00 za 02-12 00:00 wo 06-12 03:05 do 07-12 22:25 di 12-12 02:55 wo 20-12 09:50 zo 24-12 23:45 wo 27-12 13:30 do 04-01 02:50 ma 08-01 09:45 do 11-01 12:40 za 27-01 03:05
  • Filmografie  
    • Acteur

      Everest (2015)

      Andy Harris

      The Red Road (2014)

      Harold Jensen

      Devil's Knot (2013)

      Brent Davis

      Battle in Seattle (2007)

      Jay

      Flyboys (2006)

      Smokin' Aces (2006)

      Hollis Elmore

      Torque (2004)

      Cary Ford

      Bride and Prejudice (2004)

      William Darcy

      Windtalkers (2002)

      Nellie

      The Ring (2002)

      Noah