Vince Vaughn

Vince Vaughn

Geboren: 28 maart 1970, Minneapolis, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • Old School (2003)

      Old School (2003)

      Komedie waarin drie dertigers - Will Ferrell, Luke Wilson en Vince Vaughn - hun studententijd proberen te doen herleven

      vr 27-10 03:30 vr 10-11 01:25 zo 19-11 22:25 wo 22-11 03:55 di 28-11 11:50
    • The Watch (2012)

      The Watch (2012)

      Komedie over vier vaders die een buurtwacht vormen als excuus om samen bier te drinken, totdat ze ontdekken dat er een buitenaardse invasie gaande is

      do 19-10 00:05 zo 22-10 06:30 di 24-10 11:45 ma 30-10 04:50 vr 03-11 01:30 za 04-11 06:30 wo 08-11 03:45 do 09-11 11:35 di 14-11 06:30 vr 17-11 00:20 za 18-11 15:20 di 21-11 04:50 do 23-11 03:25 ma 27-11 11:15
  • Filmografie  
    • Scenario

      The Internship (2013)

      Couples Retreat (2009)

      The Break-Up (2006)

    • Acteur

      Term Life (2016)

      Nick Barrow

      Hacksaw Ridge (2016)

      sergeant Howell

      Unfinished Business (2015)

      Daniel Trunkman

      The Internship (2013)

      Billy

      Delivery Man (2013)

      David

      A Case of You (2013)

      Alan

      The Watch (2012)

      Bob

      Lay the Favourite (2012)

      Rosie

      The Dilemma (2011)

      Ronny Valentine

      Couples Retreat (2009)

      Dave

      Anywhere But Home (2008)

      Brad

      Into the Wild (2007)

      Wayne Westerberg

      Fred Claus (2007)

      Fred Claus

      The Break-Up (2006)

      Gary Grobowski

      Thumbsucker (2005)

      Mr. Geary

      Be Cool (2005)

      Raji

      Mr. and Mrs. Smith (2005)

      Eddie

      Wedding Crashers (2005)

      Jeremy Grey

      Starsky & Hutch (2004)

      Reese Feldman

      Dodgeball: A True Underdog Story (2004)

      Peter La Fleur

      Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie (2004)

      Wes Mantooth

      Old School (2003)

      Beanie

      Domestic Disturbance (2001)

      Rick Barnes

      Made (2001)

      Ricky

      The Cell (2000)

      agent Peter Novak

      Return to Paradise (1998)

      Sheriff

      Psycho (1998)

      Norman Bates

      The Lost World: Jurassic Park (1997)

      Nock Van Owen

      Swingers (1996)

      Trent
    • Productie

      Term Life (2016)

      producent

      The Internship (2013)

      producent

      The Dilemma (2011)

      producent

      Couples Retreat (2009)

      producent

      Anywhere But Home (2008)

      producent

      Fred Claus (2007)

      co-producent

      The Break-Up (2006)

      producent

      Made (2001)

      producent