Matt Damon

Matt Damon

Geboren: 8 oktober 1970

Samen met jeugdvriend Ben Affleck was Matt Damon in zijn jonge jaren al veel bezig met acteren. Ze probeerden om in alle films die in hun omgeving werden opgenomen te figureren. Matt vond dit zo leuk om te doen dat hij zich op zijn zestiende...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • The Great Wall (2016)

      The Great Wall (2016)

      Avonturenfilm van Zhang Yimou met Matt Damon als een huurling die zich aansluit bij de strijders die de Chinese Muur bewaken tegen talloze monsters

      za 14-10 20:30 zo 15-10 22:35 za 21-10 18:50 ma 23-10 14:20 do 26-10 20:30 za 28-10 10:40 di 31-10 21:15 vr 03-11 20:30 ma 06-11 04:50 di 07-11 20:30 do 09-11 15:15 za 11-11 10:00 ma 13-11 20:30 wo 15-11 13:15 vr 17-11 18:50 zo 19-11 18:50 di 21-11 08:30 do 23-11 16:50 za 25-11 14:25 di 28-11 23:00
    • Jason Bourne (2016)

      Jason Bourne (2016)

      Vijfde film in de Bourne-franchise met Matt Damon als de meest dodelijke agent van de CIA, die het dit keer moet opnemen tegen een netwerk van terreur

      vr 22-09 20:30 za 23-09 22:15 ma 25-09 16:25 do 28-09 09:55 za 30-09 18:30 vr 06-10 02:35 ma 09-10 20:30 wo 11-10 18:25 za 14-10 09:00 ma 16-10 20:30 wo 18-10 16:50 vr 20-10 06:30 zo 22-10 10:15 di 24-10 18:30 za 28-10 08:00 ma 30-10 18:30 wo 01-11 20:30 vr 03-11 14:50 zo 05-11 08:15 di 07-11 18:30 vr 10-11 10:00 zo 12-11 12:05 di 14-11 20:30 zo 19-11 20:30 di 21-11 06:30 do 23-11 18:30 za 25-11 12:20 ma 27-11 16:10 do 30-11 12:45
    • Manchester by the Sea (2016)

      Manchester by the Sea (2016)

      Drama met Casey Affleck als een telg uit een arbeidersfamilie in Massachusetts die de voogdij krijgt over de zoon van zijn overleden broer

      zo 12-11 20:30 vr 17-11 22:45 ma 20-11 18:15 do 23-11 22:40 di 28-11 20:30
    • Syriana (2005)

      Syriana (2005)

      Politieke thriller met George Clooney en Matt Damon waarin de intriges en corruptie van de wereldwijde olie-industrie uit de doeken worden gedaan

      ma 25-09 01:50 di 03-10 08:05 za 07-10 06:30 di 17-10 23:05 do 19-10 16:35 vr 27-10 16:30 vr 03-11 12:00 wo 08-11 03:25 do 16-11 10:10 vr 24-11 07:00
    • We Bought a Zoo (2011)

      We Bought a Zoo (2011)

      Humoristisch drama met Matt Damon als een weduwnaar die met zijn familie naar het platteland verhuist om een verwaarloosde dierentuin te redden

      do 21-09 04:55 ma 25-09 03:30 za 30-09 04:30 ma 02-10 04:55 do 05-10 03:35 zo 08-10 05:00 zo 15-10 00:25 wo 18-10 07:00 za 21-10 03:10 ma 23-10 06:30 zo 29-10 03:40 ma 30-10 08:10 wo 01-11 07:00 ma 06-11 18:30 vr 10-11 13:20 do 16-11 18:30 ma 20-11 03:30 wo 29-11 04:30
  • Filmografie  
    • Scenario

      Promised Land (2012)

      Gerry (2002)

      Good Will Hunting (1997)

    • Acteur

      Ocean's Eight (2017)

      Linus Caldwell

      Jason Bourne (2016)

      Jason Bourne

      The Great Wall (2016)

      William Garin

      The Martian (2015)

      Mark Watney

      The Monuments Men (2014)

      James Rorimer

      Interstellar (2014)

      Mann

      Behind the Candelabra (2013)

      Scott Thorson

      The Zero Theorem (2013)

      Management

      Elysium (2013)

      Max

      Promised Land (2012)

      Steve Butler

      We Bought a Zoo (2011)

      Benjamin Mee

      Margaret (2011)

      Mr. Aaron

      The Adjustment Bureau (2011)

      David Norris

      Happy Feet 2 (2011)

      Bill the Krill (stem)

      Contagion (2011)

      Thomas Emhoff

      Inside Job (2010)

      True Grit (2010)

      La Boeuf

      Green Zone (2010)

      Roy Miller

      Hereafter (2010)

      George Lonegan

      Teenage Paparazzo (2010)

      Invictus (2009)

      Francois Pienaar

      The Informant! (2009)

      Mark Whitacre

      Che: Part Two (2008)

      Fr. Schwartz

      The Bourne Ultimatum (2007)

      Jason Bourne

      Ocean's Thirteen (2007)

      Linus Caldwell / Lenny Pepperidge

      The Good Shepherd (2006)

      Edward Wilson

      The Departed (2006)

      Colin Sullivan

      The Brothers Grimm (2005)

      Wilhelm Grimm

      Syriana (2005)

      Bryan Woodman

      Jersey Girl (2004)

      pr-medewerkers

      Eurotrip (2004)

      Donny

      The Bourne Supremacy (2004)

      Jason Bourne

      Ocean's Twelve (2004)

      Linus Caldwell

      Stuck On You (2003)

      Bob Tenor

      Ocean's Eleven (2002)

      Linus

      Gerry (2002)

      Gerry

      Spirit: Stallion of the Cimarron (2002)

      Spirit: Stallion of the Cimarron (2002)

      Spirit, voice-over (stem)

      The Bourne Identity (2002)

      Jason Bourne

      The Majestic (2001)

      (stem)

      Jay and Silent Bob Strike Back (2001)

      zichzelf, Will Hunting

      Titan A.E. (2000)

      Titan A.E. (2000)

      Cale (stem)

      The Legend of Bagger Vance (2000)

      Randolph Junuh

      Dogma (1999)

      Loki

      The Talented Mr. Ripley (1999)

      Tom Ripley

      Saving Private Ryan (1998)

      soldaat Ryan

      Rounders (1998)

      Mike McDermott

      Chasing Amy (1997)

      executives

      The Rainmaker (1997)

      Rudy Baylor

      Good Will Hunting (1997)

      Will Hunting

      Courage Under Fire (1996)

      Ilario
    • Productie

      Manchester by the Sea (2016)

      producent

      Feast (2005)

      uitvoerend producent

      Stolen Summer (2002)

      producent
    • Muziek

      Eurotrip (2004)

      muziek
    • Montage

      Gerry (2002)