John Erick Dowdle

John Erick Dowdle

  • Te zien bij Film1  
    • No Escape (2015)

      No Escape (2015)

      Actiethriller met Owen Wilson die in Zuidoost-AziŽ zijn familie moet zien te beschermen tegen rebellen

      zo 03-12 08:40 ma 15-01 22:30
  • Filmografie  
    • Regie

      No Escape (2015)

      As Above/So Below (2014)

      Devil (2010)

      Quarantine (2008)

      The Poughkeepsie Tapes (2007)

    • Scenario

      No Escape (2015)

      As Above/So Below (2014)

      Quarantine (2008)

      The Poughkeepsie Tapes (2007)

    • Montage

      The Poughkeepsie Tapes (2007)