Reid Carolin

Reid Carolin

Geboren: 10 januari 1982
  • Te zien bij Film1  
    • Magic Mike XXL (2015)

      Magic Mike XXL (2015)

      Vervolg op het succesvolle komische drama uit 2012 met Channing Tatum die als mannelijke stripper zijn dromen najaagt

      do 28-09 16:55 za 30-09 22:20 zo 15-10 20:30
  • Filmografie  
    • Scenario

      Magic Mike XXL (2015)

      Magic Mike (2012)

    • Productie

      Gambit (2016)

      producent

      Magic Mike XXL (2015)

      producent

      22 Jump Street (2014)

      uitvoerend producent

      White House Down (2013)

      uitvoerend producent

      Magic Mike (2012)

      producent

      10 Years (2011)

      producent

      Stop-Loss (2008)

      assistent-producent