Ennio Morricone

Ennio Morricone

Geboren: 10 november 1928
  • Te zien bij Film1  
    • Ripley's Game (2002)

      Ripley's Game (2002)

      Tom Ripley haalt met een grote som geld een man over om een moord te plegen.

      za 29-07 09:40 di 08-08 01:40 do 10-08 03:15 di 15-08 22:30 zo 03-09 01:30 wo 06-09 13:30
  • Filmografie  
    • Muziek

      The Best Offer (2013)

      Baarìa (2009)

      A Crime (2006)

      La sconosciuta (2006)

      Fateless (2005)

      muziek

      The Life Aquatic with Steve Zissou (2004)

      muziek

      Kill Bill: Vol. 2 (2004)

      muziek

      Ripley's Game (2002)

      muziek

      Mission to Mars (2000)

      muziek

      Vatel (2000)

      muziek

      Malèna (2000)

      muziek

      Inspector Gadget (1999)

      muziek

      Election (1999)

      muziek

      The Legend of 1900 (1998)

      muziek

      Bulworth (1998)

      muziek

      The Odd Couple II (1998)

      muziek

      U Turn (1997)

      muziek

      The James Gang (1997)

      muziek

      Vive elle (1997)

      muziek

      Lolita (1997)

      muziek

      Pasolini, un delitto Italiano (1995)

      muziek

      L'uomo delle stelle (1994)

      muziek

      Wolf (1994)

      muziek

      Disclosure (1994)

      muziek

      In the Line of Fire (1993)

      muziek

      La Scorta (1993)

      muziek

      City of Joy (1992)

      muziek

      Bugsy (1991)

      muziek

      State of Grace (1990)

      muziek

      Stanno tutti bene (1990)

      muziek

      The Big Man (1990)

      Fat Man and Little Boy (1989)

      ¡Átame! (1989)

      muziek

      Casualties of War (1989)

      muziek

      Nuovo Cinema Paradiso (1989)

      muziek

      Frantic (1988)

      componist

      A Time of Destiny (1988)

      componist

      The Mission (1986)

      componist

      Red Sonja (1985)

      componist

      La Cage Aux Folles III: 'Elles' Se Marient (1985)

      componist

      Kommando Leopard (1985)

      componist

      Once Upon a Time in America (1984)

      componist

      Sahara (1983)

      componist

      Le Ruffian (1983)

      componist

      La Chaive (1983)

      componist

      Le Marginal (1983)

      componist

      Treasure of the Four Crowns (1982)

      componist

      Butterfly (1982)

      componist

      The Thing (1982)

      componist

      So Fine (1981)

      componist

      Le Professionel (1981)

      componist

      La Vera Storia Della Signora Delle Camelie (1981)

      componist

      La Banquière, Banquière, La (1980)

      componist

      La cage aux folles II (1980)

      componist

      Occhio Alla Penna! (1980)

      componist

      The Island (1980)

      componist

      Sidney Sheldon's Bloodline (1979)

      componist

      Windows (1979)

      componist

      I... Comme Icare (1979)

      componist

      La Cage aux Folles (1978)

      Exorcist II: The Heretic (1977)

      Autostop rosso sangue (1977)

      Novecento (deel I) (1976)

      Novecento (deel I) (1976)

      muziek

      Arabian Nights (1974)

      Hornets' Nest (1970)

      Burn! (1969)

      Sam's Song (1969)

      componist

      The Mercenary (1968)

      Teorema (1968)

      The Good, the Bad and the Ugly (1966)

      The Battle of Algiers (1966)

      For a Few Dollars More (1965)

      A Fistful of Dollars (1964)