John Moore

John Moore

Geboren: 12 juli 1970
  • Te zien bij Film1  
    • I.T. (2016)

      I.T. (2016)

      Misdaadthriller met Pierce Brosnan als succesvolle zakenman wiens IT-adviseur zich tegen hem keert

      vr 02-03 01:35 di 06-03 08:15 vr 09-03 03:40 di 13-03 11:20 vr 16-03 02:00 zo 18-03 14:00 di 20-03 08:05 vr 30-03 05:10 vr 06-04 05:10 di 24-04 01:35 do 26-04 05:10
  • Filmografie  
    • Regie

      I.T. (2016)

      A Good Day to Die Hard (2013)

      Max Payne (2008)

      The Omen 666 (2006)

      Flight of the Phoenix (2004)

      Behind Enemy Lines (2001)

    • Cast

      Pitch Black (2000)

      Zeke
    • Productie

      The Omen 666 (2006)

      producent
    • Productie Design

      The Fall of the Roman Empire (1964)

    • Kostuums

      The Fall of the Roman Empire (1964)