John Moore

John Moore

Geboren: 12 juli 1970
  • Te zien bij Film1  
    • I.T. (2016)

      I.T. (2016)

      Misdaadthriller met Pierce Brosnan als succesvolle zakenman wiens IT-adviseur zich tegen hem keert

      zo 13-08 20:30 wo 16-08 13:30 vr 18-08 22:45 wo 23-08 00:30 vr 25-08 10:25 ma 28-08 22:10 wo 30-08 08:50 za 02-09 02:05 do 07-09 16:30 vr 15-09 23:00 za 23-09 17:30
  • Filmografie  
    • Regie

      I.T. (2016)

      A Good Day to Die Hard (2013)

      Max Payne (2008)

      The Omen 666 (2006)

      Flight of the Phoenix (2004)

      Behind Enemy Lines (2001)

    • Cast

      Pitch Black (2000)

      Zeke
    • Productie

      The Omen 666 (2006)

      producent
    • Productie Design

      The Fall of the Roman Empire (1964)

    • Kostuums

      The Fall of the Roman Empire (1964)