John Moore

John Moore

Geboren: 12 juli 1970
  • Te zien bij Film1  
    • I.T. (2016)

      I.T. (2016)

      Misdaadthriller met Pierce Brosnan als succesvolle zakenman wiens IT-adviseur zich tegen hem keert

      zo 26-11 20:30 di 28-11 06:30 vr 01-12 05:40 do 07-12 05:40 vr 08-12 12:30 di 12-12 01:35 wo 13-12 15:15 zo 17-12 11:15 wo 20-12 21:15 vr 22-12 08:05 zo 24-12 19:10 wo 27-12 01:45 do 28-12 13:20 za 30-12 17:15 di 02-01 09:15 do 04-01 12:05 ma 08-01 02:05 di 09-01 13:05 za 13-01 03:35 di 16-01 00:10 wo 17-01 17:40 ma 22-01 02:15 wo 24-01 05:10 vr 26-01 02:10 ma 29-01 11:25
  • Filmografie  
    • Regie

      I.T. (2016)

      A Good Day to Die Hard (2013)

      Max Payne (2008)

      The Omen 666 (2006)

      Flight of the Phoenix (2004)

      Behind Enemy Lines (2001)

    • Cast

      Pitch Black (2000)

      Zeke
    • Productie

      The Omen 666 (2006)

      producent
    • Productie Design

      The Fall of the Roman Empire (1964)

    • Kostuums

      The Fall of the Roman Empire (1964)