John Moore

John Moore

Geboren: 12 juli 1970
  • Te zien bij Film1  
    • I.T. (2016)

      I.T. (2016)

      Misdaadthriller met Pierce Brosnan als succesvolle zakenman wiens IT-adviseur zich tegen hem keert

      ma 25-09 20:30 do 28-09 19:10 ma 02-10 22:25 do 05-10 19:10 ma 09-10 14:05 vr 13-10 05:10 za 14-10 06:30 wo 18-10 11:25 za 21-10 05:15 ma 23-10 11:25 do 26-10 05:10 zo 29-10 17:40 wo 01-11 09:35 vr 03-11 15:30 zo 05-11 19:10 za 11-11 22:10 ma 13-11 20:30 do 16-11 06:30 zo 19-11 01:50 ma 20-11 14:00 zo 26-11 20:30 di 28-11 06:30
  • Filmografie  
    • Regie

      I.T. (2016)

      A Good Day to Die Hard (2013)

      Max Payne (2008)

      The Omen 666 (2006)

      Flight of the Phoenix (2004)

      Behind Enemy Lines (2001)

    • Cast

      Pitch Black (2000)

      Zeke
    • Productie

      The Omen 666 (2006)

      producent
    • Productie Design

      The Fall of the Roman Empire (1964)

    • Kostuums

      The Fall of the Roman Empire (1964)