Michael Almereyda

Michael Almereyda

Geboren: 7 april 1959
  • Te zien bij Film1  
    • Experimenter (2015)

      Experimenter (2015)

      Biopic met Peter Sarsgaard als sociaal pyscholoog Stanley Milgram die in 1961 gedragsexperimenten uitvoerde met behulp van elektrische schokken

      ma 18-12 12:40 vr 22-12 20:30 zo 24-12 18:55 wo 03-01 14:30
  • Filmografie  
    • Regie

      Experimenter (2015)

      Cymbeline (2014)

      Hamlet (2000)

    • Scenario

      Experimenter (2015)

      Hamlet (2000)

      Cherry 2000 (1988)

    • Productie

      Experimenter (2015)

      producent