Michael Almereyda

Michael Almereyda

Geboren: 7 april 1959
  • Te zien bij Film1  
    • Experimenter (2015)

      Experimenter (2015)

      Biopic met Peter Sarsgaard als sociaal pyscholoog Stanley Milgram die in 1961 gedragsexperimenten uitvoerde met behulp van elektrische schokken

      di 27-06 22:40 do 29-06 12:05 zo 02-07 10:35 di 04-07 17:00 vr 07-07 22:35 di 11-07 12:20 do 13-07 20:30 ma 17-07 03:25 wo 19-07 15:15 zo 23-07 04:55 ma 24-07 10:00 za 29-07 05:20 zo 30-07 09:15 vr 18-08 18:15 zo 27-08 14:00
  • Filmografie  
    • Regie

      Experimenter (2015)

      Cymbeline (2014)

      Hamlet (2000)

    • Scenario

      Experimenter (2015)

      Hamlet (2000)

      Cherry 2000 (1988)

    • Productie

      Experimenter (2015)

      producent