Maren Ade

Maren Ade

Geboren: 12 december 1976
  • Te zien bij Film1  
    • Una mujer fantástica (2017)

      Una mujer fantástica (2017)

      zo 08-07 20:30 do 12-07 03:25 vr 13-07 22:15 wo 18-07 00:30 di 24-07 20:30 za 28-07 01:30 zo 29-07 07:00 wo 01-08 08:03 do 02-08 21:40 ma 06-08 19:21 wo 08-08 09:12 wo 15-08 00:44 vr 17-08 18:28 zo 26-08 01:00 wo 29-08 01:13
    • Toni Erdmann (2016)

      Toni Erdmann (2016)

      Tragikomedie waarin een Duitse zakenvrouw in Roemenië bezoek krijgt van haar vader die een vreemd personage verzint om haar leven opnieuw zin te geven

      do 21-06 10:10 di 26-06 07:00 do 28-06 15:15 zo 01-07 02:15 ma 02-07 22:30 do 12-07 01:00 wo 18-07 03:50 vr 27-07 12:10 di 31-07 03:55 wo 08-08 01:55 di 14-08 03:50 vr 17-08 12:50 zo 26-08 19:19
  • Filmografie  
    • Regie

      Toni Erdmann (2016)

      Alle Anderen (2009)

    • Scenario

      Toni Erdmann (2016)

      Alle Anderen (2009)

    • Productie

      Una mujer fantástica (2017)

      co-producent

      Toni Erdmann (2016)

      producent

      Tanta agua (2013)

      co-producent

      Tabu (2012)

      co-producent

      Schlafkrankheit (2011)

      producent

      Alle Anderen (2009)

      producent