Maren Ade

Maren Ade

Geboren: 12 december 1976
  • Te zien bij Film1  
    • Toni Erdmann (2016)

      Toni Erdmann (2016)

      Tragikomedie waarin een Duitse zakenvrouw in RoemeniŽ bezoek krijgt van haar vader die een vreemd personage verzint om haar leven opnieuw zin te geven

      zo 26-11 23:55 wo 29-11 21:15 ma 04-12 20:30 wo 06-12 15:40 ma 11-12 03:55 di 12-12 12:10 vr 15-12 17:50 za 23-12 14:15 ma 25-12 23:40 di 02-01 04:20 do 04-01 22:05 ma 08-01 09:45 ma 15-01 03:55 do 18-01 11:25 wo 24-01 16:10 za 27-01 13:15 wo 31-01 23:25
  • Filmografie  
    • Regie

      Toni Erdmann (2016)

      Alle Anderen (2009)

    • Scenario

      Toni Erdmann (2016)

      Alle Anderen (2009)

    • Productie

      Toni Erdmann (2016)

      producent

      Tanta agua (2013)

      co-producent

      Tabu (2012)

      co-producent

      Schlafkrankheit (2011)

      producent

      Alle Anderen (2009)

      producent