Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Geboren: 15 augustus 1990, Louisville, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • mother! (2017)

      mother! (2017)

      Horror-thriller van Darren Aronofsky waarin het huiselijke leven van Jennifer Lawrence en Javier Bardem wordt ontwricht door twee mysterieuze gasten

      za 27-10 02:40 za 17-11 04:30 ma 19-11 12:55 do 22-11 22:15 di 27-11 04:30
  • Filmografie  
    • Actrice

      Red Sparrow (2018)

      Dominika Egorova

      mother! (2017)

      Grace

      X-Men: Apocalypse (2016)

      Mystique

      Passengers (2016)

      Aurora

      Joy (2015)

      Joy Mangano

      The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 (2015)

      Katniss Everdeen

      Dior and I (2014)

      X-Men: Days of Future Past (2014)

      Raven / Mystique

      Serena (2014)

      Serena Pemberton

      The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 (2014)

      Katniss Everdeen

      The Hunger Games: Catching Fire (2013)

      Katniss Everdeen

      American Hustle (2013)

      Rosalyn Rosenfeld

      The Hunger Games (2012)

      Katniss Everdeen

      House at the End of the Street (2012)

      Elissa

      Silver Linings Playbook (2012)

      Tiffany

      Like Crazy (2011)

      Sam

      The Beaver (2011)

      Norah

      X-Men: First Class (2011)

      Raven Darkholme / Mystique

      Winter's Bone (2010)

      Ree Dolly

      The Burning Plain (2008)

      Mariana