Stephen Lang

Stephen Lang

Geboren: 11 juli 1952
  • Te zien bij Film1  
    • Don't Breathe (2016)

      Don't Breathe (2016)

      Horrorthriller waarin een stel vrienden inbreekt bij een rijke man, die ondanks zijn blindheid verre van hulpeloos blijkt te zijn

      vr 15-12 08:05 wo 20-12 03:30 di 26-12 03:40 do 28-12 02:55 di 02-01 01:25 di 09-01 05:05 vr 12-01 01:35 zo 14-01 03:10 za 20-01 05:05 wo 24-01 03:45 di 30-01 05:05
  • Filmografie  
    • Acteur

      Don't Breathe (2016)

      The Blind Man

      A Good Marriage (2014)

      23 Blast (2014)

      Coach Farris

      The Nut Job (2014)

      King (stem)

      In the Blood (2014)

      Officer Down (2013)

      Lieutenant Jake 'Lieu' LaRussa

      Pioneer (2013)

      Ferris

      Love, Marilyn (2012)

      Someday This Pain Will Be Useful to You (2011)

      Barry Rogers

      Conan the Barbarian (2011)

      Khalar Zym

      Avatar (2009)

      Col. Quaritch

      The Men Who Stare at Goats (2009)

      General Hopgood

      Public Enemies (2009)

      Charles Winstead

      Gods and Generals (2003)

      Lt. Gen. Thomas 'Stonewall' Jackson

      The I Inside (2003)

      Mr. Travitt

      Last Exit to Brooklyn (1989)

      Harry Black