Noah Taylor

Noah Taylor

Geboren: 4 september 1969
  • Te zien bij Film1  
    • Free Fire (2016)

      Free Fire (2016)

      Misdaadthriller van Ben Wheatly waarin een ontmoeting tussen twee bendes in een verlaten warenhuis helemaal verkeerd gaat

      za 18-08 19:00 di 21-08 13:40 za 25-08 06:30 ma 27-08 19:00 vr 31-08 11:50 ma 03-09 06:30 do 06-09 13:45 di 11-09 23:50 di 18-09 05:00 wo 19-09 16:00 za 22-09 09:55 ma 24-09 13:45 ma 08-10 19:05 za 20-10 02:00 ma 22-10 11:35 di 30-10 08:55
  • Filmografie  
    • Acteur

      The Windmill Massacre (2016)

      Nicholas Cooper

      Free Fire (2016)

      Gordon

      Predestination (2014)

      Edge of Tomorrow (2014)

      dr. Carter

      Mindscape (2013)

      Peter Lundgren

      The Double (2013)

      Harris

      Lawless (2012)

      Gummy Walsh

      Red Dog (2011)

      Jack Collins

      Rake (2010)

      Stanley Shrimpton (1 aflevering)

      Red White & Blue (2010)

      Nate

      Alice in Wonderland (2010)

      The March Hare

      Submarine (2010)

      Lloyd

      The New Daughter (2009)

      professor Evan White

      Lecture 21 (2008)

      Peters

      Charlie and the Chocolate Factory (2005)

      meneer Bucket

      The Proposition (2005)

      Brian O'Leary

      The Life Aquatic with Steve Zissou (2004)

      Vladimir Wolodarsky

      Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003)

      Bryce

      The Sleeping Dictionary (2003)

      Neville

      Max (2002)

      Adolf Hitler

      Lara Croft: Tomb Raider (2001)

      Bryce

      Vanilla Sky (2001)

      Edmund Ventura

      Almost Famous (2000)

      Dick Roswell

      Shine (1996)

      jonge David Helfgott