David Mackenzie

David Mackenzie

  • Te zien bij Film1  
    • Hell or High Water (2016)

      Hell or High Water (2016)

      Misdaaddrama met Chris Pine en Ben Foster als twee broers die hun Texaanse ranch proberen te behouden door kleine bankovervallen te plegen

      zo 26-11 20:30 do 30-11 22:20 zo 03-12 20:30 di 05-12 08:45 vr 08-12 18:50 zo 10-12 22:15 wo 13-12 09:50 ma 18-12 00:10 wo 20-12 10:15 vr 22-12 17:15 zo 24-12 14:10 wo 27-12 22:15 za 30-12 10:10 ma 01-01 18:50 wo 03-01 12:05 zo 07-01 06:30 di 09-01 20:30 do 11-01 14:35 za 13-01 13:50 di 16-01 09:25 za 20-01 20:30 ma 22-01 23:25 wo 24-01 08:55 ma 29-01 03:05 wo 31-01 04:50
  • Filmografie  
    • Regie

      Hell or High Water (2016)

      Starred Up (2013)

      Perfect Sense (2011)

      You Instead (2011)

      Spread (2009)

      Hallam Foe (2007)

      Asylum (2005)

      Young Adam (2003)

    • Scenario

      Hallam Foe (2007)

      Young Adam (2003)