Dakota Johnson

Dakota Johnson

Geboren: 4 oktober 1989, Austin, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • A Bigger Splash (2015)

      A Bigger Splash (2015)

      Spannend drama waarin de zonvakantie van een rockster en zijn regisserende vrouw wordt verstoord door het bezoek van een oude bekende en diens dochter

      ma 27-11 01:40 wo 29-11 12:05 zo 03-12 05:00 za 09-12 12:55 ma 11-12 07:00 do 14-12 18:25 zo 17-12 11:05 za 23-12 13:55 do 28-12 22:35 ma 01-01 13:00 do 04-01 03:20 vr 05-01 12:10 ma 08-01 04:55 wo 17-01 08:45 wo 24-01 14:00
    • Fifty Shades Darker (2017)

      Fifty Shades Darker (2017)

      Tweede verfilming van de reeks bestsellers van E.L. James, waarin Anastasia Steele opnieuw in het leven terechtkomt van de mysterieuze Christian Grey

      do 30-11 22:30 za 02-12 20:30 vr 08-12 12:00 ma 11-12 00:15 di 12-12 20:30 vr 15-12 02:55 di 19-12 15:25 vr 22-12 04:15 za 23-12 22:40 wo 27-12 04:55 zo 31-12 20:30 wo 03-01 01:10 zo 07-01 00:20 zo 14-01 04:20 di 16-01 00:50 ma 22-01 20:30 ma 29-01 12:20
  • Filmografie  
    • Actrice

      Fifty Shades Darker (2017)

      Anastasia Steele

      A Bigger Splash (2015)

      Penelope

      How to Be Single (2015)

      Alice

      Fifty Shades of Grey (2015)

      Anastasia Steele

      Black Mass (2015)

      Lindsey Cyr

      Need for Speed (2014)

      Cymbeline (2014)

      Imogen

      Goats (2012)

      Minnie

      21 Jump Street (2012)

      The Five-Year Engagement (2012)

      Audrey

      Beastly (2011)

      Sloane Hagen

      The Social Network (2010)

      Amelia Ritter

      Crazy in Alabama (1999)

      Sondra