Lilly Wachowski

Lilly Wachowski

Geboren: 29 december 1967, Chicago, Verenigde Staten
  • Filmografie  
    • Regie

      Jupiter Ascending (2015)

      Cloud Atlas (2012)

      Speed Racer (2008)

      The Matrix Reloaded (2003)

      The Matrix Revolutions (2003)

      The Matrix (1999)

      Bound (1996)

    • Scenario

      Jupiter Ascending (2015)

      Cloud Atlas (2012)

      Speed Racer (2008)

      V for Vendetta (2005)

      The Matrix Revolutions (2003)

      The Matrix Reloaded (2003)

      The Matrix (1999)

      Bound (1996)

      Assassins (1995)

    • Productie

      Jupiter Ascending (2015)

      producent

      Cloud Atlas (2012)

      producent

      Ninja Assassin (2009)

      producent

      Speed Racer (2008)

      producent

      V for Vendetta (2005)

      producent

      The Matrix Reloaded (2003)

      uitvoerend producent

      The Matrix Revolutions (2003)

      uitvoerend producent

      The Matrix (1999)

      uitvoerend producent

      Bound (1996)

      uitvoerend producent